360 graden rondleiding

Wat houdt een 360 graden rondleiding in voor uw bedrijf?

U zult het online ongetwijfeld al eens gezien hebben: een virtuele rondleiding van een bedrijf, showroom of een straat. Het meest bekend is bijvoorbeeld Google Street View, waar 360 graden beelden van straten worden getoond. Door middel van een fotoproductie, wordt alles driedimensionaal vastgelegd, zodat het lijkt alsof uzelf door de betreffende ruimte of straat loopt. Ook voor uw onderneming kunt u een virtuele rondleiding laten maken. Het is een mogelijkheid om hiermee uw bedrijf op een moderne manier te presenteren. Klanten die niet in staat zijn om u te bezoeken, komen op deze wijze toch uw bedrijfspand, showroom of projectlocatie te zien. 

Waarom zou u een 360 graden rondleiding maken?

Een virtuele rondleiding oftewel een virtuele rondleiding, is zeer nuttig voor uw bedrijf en marketingtechnisch zelfs aan te raden. Beelden zeggen altijd meer dan geschreven tekst en vooral vandaag dag waarin social media leidend is. Een virtuele rondleiding maken biedt tal van kansen om uw doelgroep of nieuwe doelgroepen te bereiken. Het gaat namelijk niet enkel om een leuke virtuele rondleiding binnen uw organisatie. Tijdens de rondleiding kunt u allerlei extra informatie een aanbiedingen laten tonen in de vorm van tags met foto´s, video´s, documenten en/of links naar andere interessante pagina´s. Bovendien is een virtuele rondleiding erg klantvriendelijk. U geeft de bezoekers namelijk de regie om zelf te bepalen wat hij/zij wil zien en wanneer. 

Onze klanten

Een 360 graden rondleiding laten maken door R.S. Virtual Solutions

Ziet u ook het nut in van een virtuele 360 graden rondleiding voor uw bedrijf? Dan kunt u een virtuele rondleiding laten maken door de gepassioneerde medewerkers van R.S. Virtual Solutions. Met professionele apparatuur maken wij opnames van uw bedrijfspand, terrein of project om vervolgens tot een prachtige en uitnodigende 360 graden rondleiding te komen. U kunt de rondleiding gemakkelijk plaatsen op uw website, sociale media of in Google Maps. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over het maken van een virtuele rondleiding. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

UW PARTNER IN 360 GRADEN RONDLEIDING

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Workfields

Horeca

Breng uw horeca-onderneming onder de aandacht met onze virtual tours.

Showrooms

Breng uw showroom onder de aandacht met onze virtual tours.

Vastgoed

Breng uw vastgoed project onder de aandacht met onze virtual tours.

Bedrijven

Breng uw bedrijf en kantoor onder de aandacht met onze virtual tours.

Winkels

Breng uw winkel onder de aandacht met onze virtual tours.

Gyms

Breng uw sportschool onder de aandacht met onze virtual tours.

Open chat
Hallo 👋
Heeft u vragen, stuur ons gerust een berichtje!