360 graden tour maken

Laat klanten een 360 graden tour volgen door uw bedrijf

Virtual reality maakt steeds meer zijn intrede in de digitale wereld. Hiervoor heeft u dan nog wel een speciale bril nodig. Toch kunt u al een vorm van virtual reality bereiken zonder dat hiervoor een VR-bril nodig is. U kunt virtual tour maken, die u plaatst op uw website, webshop of social media kanalen. Zo hoeven klanten u niet fysiek te bezoeken, maar blijft u toch in contact met hen. Zij hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week de mogelijkheid om u virtueel te bezoeken. Uw fysieke locatie kent misschien nog bepaalde openingstijden, digitaal zijn klanten altijd bij u welkom. 

ONTDEK HET KANTOOR VAN PLEASE

Waarom zou u een 360 graden tour laten maken?

Een virtual tour maken is niet alleen een vorm van klantvriendelijkheid. Hiermee kunt u digitaal al een verregaande vorm van digitale marketing voeren. Tijdens de digitale tour, kunt u de kijker kennis laten maken met foto´s, video´s, PDF brochures of een link naar een product of dienst. Net zoals dat een klant alle informatie krijgt bij het fysiek bezoeken van uw bedrijf of winkel, zo kunt u hen digitaal kennis laten maken met alle informatie die hij/zij zoekt. Daarnaast is een virtual tour nooit saai voor uw klanten. Zij krijgen de vrijheid om zich door uw bedrijfspand te bewegen en gebieden waar zij geen interesse in hebben kunnen zij overslaan. U hoeft geen saaie lappen met tekst op uw website te plaatsen, een goede virtual tour geeft alle informatie. 

ONZE KLANTEN

360 graden tour laten maken door R.S. Virtual Solutions

U zult uiteraard beseffen dat een tour van 360 graden laten maken een bepaalde mate van kennis vergt en dat u hiervoor speciale opname apparatuur nodig heeft. Laat dit dan ook over aan de experts van R.S. Virtual Solutions. Spectaculaire foto´s en video´s maken om de marketing van bedrijven naar een hoger niveau te tillen, is voor ons dagelijks werk. Hiervoor zetten wij hoogwaardig en geavanceerd materiaal in om de beste resultaten te bereiken. Heeft u interesse om een tour van 360 graden te laten maken door uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Plan een Kennismakingsgesprek

Open chat
Hallo 👋
Heeft u vragen, stuur ons gerust een berichtje!