360 GRADEN FOTO GOOGLE MAPS

Hoe kunt u een 360 graden foto Google Maps maken?

Vast en zeker bent u bekend met de kracht van 360 graden foto voor Google Maps, wellicht heeft u er zelf al ervaring mee opgedaan. Google is niet alleen ‘s werelds meest gebruikte zoekmachine, maar Google Maps is inmiddels ook uitgegroeid tot de meest gebruikte navigatiekaart ter wereld. Of u nu met de auto, op de fiets of te voet, Google Maps leidt u feilloos de weg.

Wat Google Maps extra bijzonder maakt, is de integratie van Google Street View. Hiermee kunt u daadwerkelijk virtueel door de straten navigeren, een functie die vaak wordt benut door mensen die bijvoorbeeld de exacte route naar uw bedrijf willen kennen. Door een 360 graden foto toe te voegen aan Google Maps, krijgen zij direct een virtuele kennismaking met uw organisatie. Op die manier wordt de online ervaring nog persoonlijker en overtuigender.

Waarom een 360 graden foto Google Maps?

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrentie? Dan is het van belang om dit op diverse fronten te laten zien. Niet alleen op social media, maar ook op Google Maps kunt u zich profileren. In de digitale wereld, waar veel (potentiële) klanten hun eerste kennismaking met uw bedrijf hebben, is Google Maps het uitgelezen medium. Hiermee kunnen klanten niet alleen eenvoudig de route naar uw bedrijf plannen, maar ook verifiëren of uw bedrijf daadwerkelijk bestaat.

Bovendien biedt Google Maps u de kans om geïnteresseerden virtueel toegang te verschaffen tot uw bedrijf. Door een 360 foto te laten maken voor Google Maps, opent u de deuren van uw bedrijfspand of terrein in indrukwekkende 3D-beelden. Deze vorm van transparantie wordt zeer gewaardeerd, en u zult merken dat het een positieve impact heeft op hoe uw bedrijf wordt ervaren. Maak gebruik van deze mogelijkheid om op te vallen en vertrouwen te wekken bij uw doelgroep.

Workfields

Horeca

Breng uw horeca-onderneming onder de aandacht met onze virtual tours.

Showrooms

Breng uw showroom onder de aandacht met onze virtual tours.

Vastgoed

Breng uw vastgoed project onder de aandacht met onze virtual tours.

Bedrijven

Breng uw bedrijf en kantoor onder de aandacht met onze virtual tours.

Winkels

Breng uw winkel onder de aandacht met onze virtual tours.

Gyms

Breng uw sportschool onder de aandacht met onze virtual tours.

360 graden foto Google Maps door R.S. Virtual Solutions

Uiteraard is het ook mogelijk om een indrukwekkende 360 graden foto te integreren in Google Maps en zo een uitnodigende presentatie van uw bedrijf te creëren. Daarnaast biedt deze veelzijdige foto-opname de mogelijkheid om uw organisatie aan een breder publiek te presenteren via uw eigen website of sociale media.

Voor het laten maken van een hoogwaardige 360 foto, is het raadzaam om contact op te nemen met R.S. Virtual Solutions. Onze expertise en specifieke fotoapparatuur stellen ons in staat om een visueel aantrekkelijke weergave van uw bedrijf te realiseren. Of het nu gaat om het delen van uw bedrijfslocatie met potentiële klanten of het versterken van uw online aanwezigheid, wij staan klaar om u te assisteren.

Bent u geïnteresseerd in het laten maken van een 360 foto voor Google Maps? Neem gerust contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor het optimaliseren van uw online presentatie.

Plan een Kennismakingsgesprek

Open chat
Hallo 👋
Heeft u vragen, stuur ons gerust een berichtje!