Over ons

Wij helpen uw onderneming gezien te worden

Wij zijn RS Virtual Solutions. Een energiek, multi-gedisciplineerd online marketing bedrijf die exclusieve content aanbiedt in verschillende vormen. Wij helpen uw onderneming gezien te worden met een breed scala aan services als virtual tour, FPV-drone tours & foto & video.

Meet our team

Roberto van Hoesel – Eigenaar

Sven Bombeeck – Eigenaar

Brian Derks –  Content Creator

Jesse de Jong – FPV Piloot

Onze partners

Kloosterhoeve

Fijne samenwerking! Spectaculair eindresultaat! Mooi gedaan!

Ambiance Goes

Jong gemotiveerd team die graag meedenken en luisteren naar de wensen van de klant. Ze zijn erg flexibel en leveren mooi werk aan.

Elevate the Gym

Op alle vlakken 5 sterren. Mannen met een goede drive, leuke ideeën en luisteren naar je behoefte. Ze denken mee en geven duidelijk en eerlijk advies. Voor ons zijn ze begonnen met de virtuele rondleiding. Hierbij zijn we enorm gegroeid op Google. Daarnaast hebben ze onze website gemaakt, ook dit is een succes.

XJ Experience

Zeer tevreden over onze samenwerking. Professioneel team met alle nieuwste High-Tech materialen en ze denken enorm met ons mee. Absolute aanrader voor alle bedrijven en evenementen!

Haven Lake Village

Erg tevreden over de vakmanschap van RS Virtual Solutions. Zeer professioneel gaan ze te werk en gaan absoluut voor het beste resultaat. Wij zullen in de toekomst met onze verdere projecten zeker weer gebruik maken van hun dienst/service.

Raaijmakers Makelaardij

Zeer tevreden over deze jongens! Hebben een zeer gave film gemaakt en kwamen al hun afspraken ruimschoots na.

ASNV B.V.

Positieve samenwerking met een prachtig resultaat. Beter konden we niet wensen!

RVL Auto's Logo
RVL Auto's

“Super fijn bedrijf om mee te werken, duidelijke communicatie en komen hun afspraken na. Hebben voor mij een virtual tour gemaakt, en is nog mooier dan ik ooit verwacht had. Ga zo door! Tevens super vriendelijke heren”

Please logo
Please

R.S Virtual Solutions heeft voor ons een virtuele rondleiding gemaakt van ons nieuwe kantoorpand. Het eindresultaat is echt geweldig geworden! Ze denken erg goed met je mee en luisteren naar wat je wilt. Reageren snel en leveren kwaliteit!

Fifty K Logo
Fifty K

Een nieuw concept wat je anno 2023 als ondernemer zeker kan gebruiken! Kwaliteit en snelheid! Top gasten!

RB Mixology Logo
RB Mixology

R.S Virtual Solutions heeft voor mij een super mooie website gebouwd , ze weten absoluut waar ze mee bezig zijn! Naast dat zijn ze ook super behulpzaam en luisteren ze naar jou wensen! Petje af voor deze guys!

Dos Oceanos Logo
Dos Oceanos

Sterke communicatie gedurende het proces (ook erna). Het resultaat voldoet aan de verwachting. Keep up the good work!

Wieck Bar & Grill Logo
Wieck Burgers

Hebben een virtuele tour gemaakt voor/door mijn restaurant en enkele shots met een drone van het terras. Erg professioneel resultaat en snelle service.

Sportiva Life Logo
Sportiva Life

Fijn bedrijf om zaken mee te doen, ze nemen uitgebreid de tijd om de mogelijkheden van je bedrijf door te nemen en leveren de tour snel op.Ook na oplevering zijn ze zeer flexibel om eventuele punten naar wens aan te passen.

Beer and Beefs Logo
Beer & Beefs

Wij hebben een mooie, snelle en onbezorgde virtual tour mogen ontvangen. De kracht zit het voor ons echt in de details en snelheid waarmee er gewerkt wordt. SUPER!

Altrimex Packaging Solutions logo
Altrimex Packaging Solutions

Positieve samenwerking met een prachtig resultaat. Beter konden we niet wensen!

Snookertown Logo
Snookertown

Super mooi werk! Kijk vooral even de virtual tour op Snookertown.nl . Dan kun je met eigen ogen zien hoe gaaf een 3D tour van R.S. Virtual Solutions eruit kan zien! Een echt visite kaartje voor je bedrijf.

Van Os Mercedes

Tevreden over het resultaat! Bedankt jongens!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? LET'S TALK.

Open chat
Hallo 👋
Heeft u vragen, stuur ons gerust een berichtje!