Drone videograaf

Bekijk onze presentatie mogelijkheden

Schakel voor uw marketing een drone videograaf in

Als u zich bezighoudt met de marketing in uw organisatie, dan weet u dat alles tegenwoordig om beeld draait. Foto´s en video´s zeggen veel meer dan tekst en daar moet u gebruik van maken. Welk soort beelden u toont op uw social media of op uw website, is van groot belang. Uiteraard moeten beelden professioneel zijn. Het moet niet overkomen als amateuristisch en beelden mogen niet saai zijn. Dit is desastreus voor uw bezoekersaantallen. Schakel daarom een drone videograaf in. Een drone videograaf maakt zowel foto´s als video´s met behulp van een drone. Hiermee weet u zeker dat u zeer spectaculaire beelden krijgt. 

 

Waarom een drone videograaf inhuren?

Een drone videograaf inhuren is een verstandige zet als u op zoek bent naar interessant beeldmateriaal voor uw marketingcampagnes. Helemaal door het gebruik van een drone, krijgt u beelden vanuit een heel ander perspectief. Zo kunt u met een drone foto´s en video´s van hoog uit de lucht nemen en langzaam naar beneden dalen. Met een drone is het mogelijk om zonder obstakels een route te laten zien door bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Naast het opnemen van video- en fotobeelden met een drone, is een drone videograaf doorgaans ook verantwoordelijk voor de montage van de beelden. Een drone videograaf inhuren van R.S. Virtual Solutions, levert u een uniek stuk beeldmateriaal op. 

Een drone videograaf inschakelen van R.S. Virtual Solutions

Wilt u een drone videograaf inschakelen voor uw video´s en/of foto´s? Bij R.S. Virtual Solutions hebben wij passie voor ons vak en helpen wij ondernemers bij het verbeteren en optimaliseren van hun marketing met spectaculaire video´s en foto´s. Hierbij gebruiken wij desgewenst een drone en uiteraard hoogwaardig foto- en video apparatuur. Niet alleen het schieten van beelden is belangrijk, de uiteindelijke montage van de beelden is zo nog belangrijker. Onze deskundige videograaf maakt professioneel 3D beelden, een virtual tour of een ingenieus plattegrond, wat uw wensen ook maar zij. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. 

Onze partners

GET IN TOUCH

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden