723619E6-D24B-4F1C-B668-621AA7587BED.JPG

Onze services

Bekijk een overzicht van al onze services op deze pagina. 

3D - Virtual Tour 

Wij creëren exclusieve virtual tours voor uw bedrijf die volledig te personaliseren zijn door middel van tags. In deze tags kan content als tekst, video's, links, foto's en documenten gepresenteerd worden. 

 

Vanuit deze virtual tour creëren wij een ‘’highlight reel’’ dit is een korte rondleiding in videovorm die met één klik op de knop afgespeeld kan worden. Hier komen verschillende zones van de virtual tour aan bod.

 

Binnen deze virtual tour is het mogelijk om 99% accuraat te meten.

 

De virtual tours is gemakkelijk te delen middels een link. Daarnaast kan de virtual tour zonder enige problemen op de website of op social media gedeeld worden.

Ontdek de mogelijkheden van een Virtual Tour

Google Street View Implementatie 

pngwing.com.png

Onze virtual tours zijn ook beschikbaar voor Google Street View. 

Google Street View is een krachtige tool die uw bedrijf extra dimensie geeft. Op de meest gebruikte zoekmachine wereldwijd. Met een virtual tour in Google biedt u bezoekers de unieke mogelijkheid om binnen te kijken bij uw bedrijf. 

Een virtual tour geeft een accuraat beeld van alles wat uw bedrijf te bieden heeft. Een visuele sfeerimpressie spreekt meer dan 1000 woorden.

 

Bedrijfspresentaties

Amalia villa - Sint Maarten-high.gif

Sluiten foto’s en video's van uw object of bedrijf beter aan op uw wensen? Voor een kant-en-klare rondleiding in videovorm of een fotopresentatie bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Wij bieden eye-catching (drone) video en foto content in 4K kwaliteit. Wil jij een professionele shoot van een object of project laten maken? Wij staan klaar om een unieke en professionele video- en fotoshoot te organiseren. Die geheel past binnen uw bedrijf, object of project. Maak indruk met uw video, onderscheid van de concurrenten en laat zien waar je bedrijf voor staat. 

 

Wij leveren content uitsluitend in de hoogste kwaliteit beschikbaar.

Presentatie foto's

Presentatie video's

 

Foto- & Video Marketing

Wij nemen uw foto- & video marketing uit handen. Wij leveren professionele en exclusieve content die aansluit op diverse platformen. 

We hebben veel ervaring op gebied van social media, zo hebben we een pagina opgebouwd met meer dan 100.000 volgers en diverse grote bedrijven ondersteund in hun social media content. Wij hebben de juiste expertise, bereik en kunde in huis om meer leads, engagement en bereik te realiseren voor uw social media pagina's.  

Schermafbeelding 2022-07-15 om 10.42.55.png

94% van de mensen in Nederland en andere Europese landen heeft meerdere social media accounts. Gedurende de laatste de jaren is het gebruik in social media ook enorm toegenomen. 

Daarom is het voor de groei van uw business essentieel om een goed social media bereik te creëren, om zo meer klanten aan te trekken en nog meer interesse te wekken bij bestaande klanten.

Middels onze expertise, kunnen wij geheel aansluitend op uw wens krachtige en exclusieve content maken die uit het oog springt. 

Bent u benieuwd? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

 

Technische Bouwtekeningen

As-Built+BIM+File.gif

Opzoek naar een professionele bouwtekening voor uw project?

Vanuit al onze scans, ongeacht de grote van het object kunnen wij technische tekeningen aanleveren. Deze tekeningen zijn integreerbaar in de softwarepakketten: Sketchup, Revit, AutoCAD en andere softwarepakketten die BIM ondersteunen. 

2D- en 3D Plattegronden

Southern+California+Luxury+Home+SFP+1.png

Wij bieden 2D- en 3D plattegronden van het gescande object. Altijd binnen 3 werkdagen geleverd.   

 

De perfecte oplossing voor uw bedrijf

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan contact op.

Contact

+31 6 15 43 93 69 

info@rsvirtualsolutions.com

Bedankt voor de inzending!

7E6BCBE3-004E-4C25-8083-573583F19449.JPG