Virtuele showroom maken

Bekijk onze presentatie mogelijkheden

Ontdek de voordelen van een virtuele showroom maken

Heeft u een prachtige showroom waar uw producten uitgestald staan? Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk klanten in uw showroom krijgen, want het is een ruimte waar u trots op bent. Een nadeel van een fysieke showroom, is dat u vaak een lokale klantenkring heeft. U moet wel een erg goede naam hebben opgebouwd, wilt u ook klanten uit andere delen van het land of misschien zelfs internationaal over de vloer krijgen. Toch kunt dit bereiken door een virtuele showroom te maken. Uw klanten, waar ook ter wereld, hebben zo de mogelijkheid om virtueel uw showroom te bekijken.

 

Wat houdt het maken van een virtuele showroom in?

Het maken van een virtuele showroom, houdt in dat iedere centimeter van uw showroom wordt gefilmd of gefotografeerd. Bezoekers die uw virtuele showroom bezoeken, kunnen ieder onderdeel bekijken, zelfs de vloer en het plafond, zodat het lijkt alsof zij zelf aanwezig zijn in uw showroom. Het grote voordeel hiervan, is dat u uw klanten altijd en overal bedient. Het maken van een virtuele showroom wekt vertrouwen op. Klanten zullen bij een aankomend fysiek bezoek aan uw showroom gerichter en efficiënter op zoek gaan naar de producten van hun interesse. Een virtuele showroom kan bestaan uit zowel foto- als videomateriaal. Daarnaast kunt u tags toevoegen, waarbij u de bezoeker meer informatie geeft. Ook dit kan met foto´s en video´s, maar ook met documenten en links naar andere webpagina´s. 

Een virtuele showroom laten maken door R.S. Virtual Solutions

Wilt u door een virtuele showroom te laten maken, uw klanten op afstand bedienen? Hiermee komt u uw klanten tegemoet en heeft u een uniek marketinginstrument in handen. Uiteraard heeft u voor het maken van een virtuele showroom expertise nodig en goede apparatuur. Laat daarom uw virtuele showroom maken door de professionals van R.S. Virtual Solutions. Wij hebben hier ervaring mee weten wat er komt kijken bij het maken van uw virtuele showroom. Daarnaast gebruiken wij hoogwaardige materialen om de beelden vast te leggen. Neem contact met ons op, dan maken we snel afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze partners

GET IN TOUCH

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden