360 graden showroom

Bekijk onze presentatie mogelijkheden

Maak een virtuele tour van 360 graden door uw showroom

Heeft u een showroom waar u uw producten uitstalt voor verkoop? In een showroom draait het erom dat u uw product ´showt´ en daarom wilt u deze ruimte graag met zoveel mogelijk belangstellenden delen. Hiervoor hoeven uw gasten of klanten tegenwoordig niet meer langs te komen. De virtuele wereld biedt veel mogelijkheden, zoals een virtuele 360 graden showroom. De bezoeker kan naar links, naar rechts, boven en beneden kijken, gewoon vanuit huis, om uw gehele showroom te bekijken. Dit is uiteraard de ultieme manier om uzelf online te presenteren. U hoeft niets meer aan de verbeelding over te laten, uw potentiële klanten weten wat zij kunnen verwachten in uw showroom. 

 

Hoe kunt u een 360 graden showroom maken?

De mogelijkheden bij een 360 graden showroom maken zijn ongekend. Naast het feit dat u de bezoeker uw bedrijf of project locatie toont, kunt u door middel van tags allerlei informatie delen. Denk aan foto´s, video´s, tekst. PDF documenten en links naar interessante internetpagina´s. Laat u een 360 graden showroom maken door de experts van R.S. Virtual Solutions? Dan bieden wij u nog meer specifieke mogelijkheden, zoals de mogelijkheid om een bepaalde ruimte of object te meten. Ook maken wij een 360 graden showroom speciaal voor als u uw showroom wilt delen via Google Maps. Met een showroom die u online 360 graden toont, loopt u ver voor op veel van uw concurrenten. 

Een 360 graden showroom laten maken door R.S. Virtual Solutions

Lijkt een 360 graden showroom laten maken ook wel iets voor u? Dan doet u er goed aan om contact te zoeken met R.S. Virtual Solutions. Ondanks dat wij een jong bedrijf zijn, hebben wij inmiddels meer dan voldoende ervaring in het maken van 360 graden ruimtes. Hiervoor gebruiken wij speciale apparatuur van de hoogste kwaliteit. Wij maken van uw 360 graden showroom een bestand die u gemakkelijk kunt delen op uw social media of op uw website kunt plaatsen. Wilt u uw showroom ook online tonen? Wij zijn telefonisch of per e-mail te bereiken, wij vertellen u graag de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Onze partners

GET IN TOUCH

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden