360 virtuele tour

Bekijk onze presentatie mogelijkheden

Het doel van een 360 virtuele tour door uw bedrijf

Als modern bedrijf moet u mee met de tijd en dit houdt ook in dat u uw bedrijf op het internet presenteert. Een online bedrijfspresentatie kan op veel verschillende manieren. De meest moderne wijze is door een online videopresentatie over uw bedrijf te plaatsen. Videobeelden zijn snel en trekken de aandacht als het een interessante video is. Er kunnen goede redenen zijn om een 360 virtuele tour online te plaatsen als uw bedrijfspresentatie. Heeft u bijvoorbeeld een mooie showroom of winkel? Dan is het voor bezoekers interessant om hier online al een kijkje te nemen. Hiermee trekt u de aandacht en wellicht ook een nieuwe doelgroep. 

 

De mogelijkheden van een 360 virtuele tour maken

Ook bezoekers van ver weg kunnen een 360 virtuele tour maken door uw bedrijf. Dit is erg aantrekkelijk als u een bredere doelgroep wilt aantrekken. Bovendien is het geen saaie bedrijfspresentatie en u geeft de regie uit aan handen aan uw bezoekers. Zij kunnen hiermee zelf bepalen welke gedeelten zij van uw bedrijf willen bekijken. Bovendien is uw bedrijf op deze manier 24 uur per dag en 7 dagen per week te bezoeken. Naast een 360 graden virtuele tour, kunt u de bezoeker nog meer informatie verstrekken door tags te plaatsen van video´s, foto, documenten of links. Desgewenst kunt uzelf in een bepaalde ruimte staan om een presentatie te geven. Er is veel mogelijk bij een 360 virtuele tour maken, vraag voor de mogelijkheden wat R.S. Virtual Solutions voor u kan betekenen. 

Een 360 virtuele tour laten maken door R.S. Virtual Solutions

De experts van R.S. Virtual Solutions zijn gepassioneerd in het maken van bedrijfspresentaties door middel van foto- en videomarketing. Hierbij halen wij alles uit de kast. Zelfs opnames met een drone is mogelijk en uiteraard gebruiken wij enkel hoogwaardige opnamemateriaal. Wij zorgen ervoor dat u uw virtuele tour gemakkelijk kunt plaatsen op uw website en/of social media kanalen. Wilt u ook een 360 virtuele tour laten maken? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Onze partners

GET IN TOUCH

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden