Virtuele bedrijfstour

Bekijk onze presentatie mogelijkheden

Laat klanten met uw bedrijf kennismaken door een virtuele bedrijfstour

Natuurlijk krijgt u regelmatig klanten over de vloer in uw bedrijf. Maar heeft u ook internationale klanten? Dan zal het lang niet altijd mogelijk zijn om uw bedrijf te bezoeken. Hoewel dit fysiek misschien niet kan, biedt het internet natuurlijk wel alle mogelijkheden. U kunt een prachtige website of webshop hebben en diverse social mediakanalen. Maar wilt u echt transparant zijn en uw bedrijf tonen aan klanten en potentiële klanten? Dan doet u dit het beste door middel van een virtuele bedrijfstour. Een virtuele bedrijfstour mag u letterlijk nemen, namelijk de klant stapt virtueel de drempel van uw bedrijfspand over. 

 

De mogelijkheden van een virtuele bedrijfstour maken

Een virtuele bedrijfstour is een foto- of video project, waarbij er met camera´s 360 graden beelden worden gemaakt van uw bedrijfspand. Iedere ruimte die u wilt tonen, kunt u van de zijkant, onderen en boven laten opnemen. Dit resulteert in een prachtige virtuele bedrijfstour, die u overal online kunt plaatsen, zoals op uw website, social media en zelfs voor Google Maps. Met uw virtuele bedrijfstour presenteert u niet alleen uw bedrijf, het is een slim stukje online marketing. Door middel van zogenaamde tags die de gasten tegenkomen tijdens hun virtuele bedrijfstour, worden zij door middel van foto´s, video´s, interne of externe links of documenten verder geïnformeerd. Wilt u ook een spectaculaire virtuele bedrijfstour maken? Neem dan eens contact op met de experts van R.S. Virtual Solutions. 

Een virtuele bedrijfstour laten maken door R.S. Virtual Solutions

Lang niet alle bedrijven zijn nog goed thuis in de online marketing. Een virtuele bedrijfstour laten maken is hier zeker onderdeel van. Een virtuele bedrijfstour is de beste wijze om uw onderneming te presenteren, maar ook uw producten en diensten. Een dergelijke bedrijfstour is direct een reclamecampagne, die u overal online kunt plaatsen. Door een virtuele bedrijfstour te laten maken door R.S. Virtual Solutions, heeft u de garantie op professioneel uitziende opnames. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en hoe uw virtuele bedrijfstour eruit kan komen te zien? Neem contact met ons op, dan laten wij enkele voorbeelden zien en gaan we samen na wat de mogelijkheden voor u zijn. 

Onze partners

GET IN TOUCH

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden